НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Агадир

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
30.427754700000000 -9.598107200000000 14 Вила 250 000 € 4534336
Вила
  • за продажба
250 000 €
1 000 €/m2
250 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Частно лице
0634726402
yveline.nuyttens@sfr.fr

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Агадир – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Агадир, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Агадир, да наемете самостоятелна квартира в Агадир или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Агадир.

Агадир е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилен живот, модерни услуги и приятелски настроени хора правят Агадир привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат всякакви видове недвижими имоти в Агадир, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитието на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Агадир в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Агадир на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Агадир е това, че наемите на повечето квартири в Агадир са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Агадир варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Агадир се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Агадир се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино.

Недвижимите имоти в Агадир са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Агадир и цени е допълнително предимство, правейки Агадир идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Агадир предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук