НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Австралия

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси

Недвижими имоти в Австралия - Не бяха намерени имоти, отговарящи на вашето търсене.

недвижими имоти в Австралия

Инвестирайте в недвижими имоти в Австралия

Нараснало е търсенето на недвижими имоти в Австралия от чуждестранни инвеститори и основно китайци. Държавата е шеста по големина в света и се нарежда на 13-о място на планетата по развитие на икономиката. Високото качество на живот, здравеопазване, образование обясняват интереса към предлаганите в Австралия недвижими имоти. Почти 90% от 22-милионното население е с европейски произход. Към 2001 г. родените в други държави австралийци надхвърлят 21%.

Продажба на недвижими имоти в Австралия

Увеличава се търсенето на недвижими имоти в Австралия и това може да доведе до поскъпване на жилищата следващите две години. Стойността на недвижим имот в Австралия се покачва. Най-чувствителен е ръстът в най-големия град- Сидни, следван от Мелбърн. Тези градове са предпочитани за инвестиции заради доброто качество на живот, което предлагат.

Достъпността на недвижими имоти в Австралия се е подобрила през последните години. Причината е по-ниският дял от доходите, които трябва да се заделят за покриване на ипотеката. Изгодни недвижими имоти Австралия предлага в известния с плажовете си и развита туристическа индустрия Gold Coast.  Там цените са се покачили значително по-слабо в сравнение с другите големи градове.

Заявка за имот

Най-четени статии

Имоти Връбница

Вие търсите да купите Имот във Връбница? Вече е лесно да намерите Недвижими имоти! На тази страница от портала за недвижими имоти Domaza ще намерите най-добрите актуални предложения за продажба на имоти Връбница. Всички Недвижими имоти във Връбница са представени с подробно описание и много снимков материал. За детайлна информация за ко... « Още »

Новини за имоти: най-популярното през януари

Узнайте, какво читателите на Domaza смятат за най-интересно през януари! Предлагаме един обзор на статиите през януари, които са получили най-голям отклик на аудиторията на портала. Лондон – най-скъпият град за наемане на жилище в Европа За трета поредна година Лондон е най-скъпото място за живот под наем в цяла Европа. Месечната рента... « Още »

Имоти под наем в Лил

Къщи Държава

Ново строителство Лятно кино Тракия

Рекламирайте тук