НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти във Френарос

Радиус:
Топ локации
Фамагуста 577 Никозия 427 Ларнака 1 570 Лимасол 1 403 Пафос 1 128
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
All filters
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Характеристики на района
Начин на плащане
Състояние на имота
Отоплителна система
Настилка
Търси
35.0563 33.9132 15 Къща 230 000 € 2759716
Къща
  • за продажба
230 000 €
1 643 €/m2
140 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: 30 дни
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+357 99989984
maria@idealhomescyprus.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти във Френарос – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Френарос, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Френарос, да наемете самостоятелна квартира във Френарос или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Френарос.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Френарос се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Френарос е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Френарос привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Френарос, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Френарос в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Френарос на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Френарос е това, че наемите на повечето квартири във Френарос са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти във Френарос варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Френарос се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Френарос се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Френарос са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Френарос и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти във Френарос са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Френарос е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти във Френарос и цени е допълнително предимство, правейки Френарос идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Френарос предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук