НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти във Франкфурт на Майн

Радиус:
Топ локации
Берлин 608 Хамбург 0 Мюнхен 12 Кьолн 25 Франкфурт на Майн 2 Щутгарт 2
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Метро
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Хотел / Мотел 2 300 000 € 758310
Хотел / Мотел
  • за продажба
2 300 000 €
298 €/m2
7716 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
50.110923767089844 8.682126998901367 14 Апартамент 44 000 € 2714709
Апартамент
  • за продажба
44 000 €
830 €/m2
53 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Частно лице
004915780998493
iliandavidov@yahoo.de

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти във Франкфурт на Майн – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Франкфурт на Майн, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Франкфурт на Майн, да наемете самостоятелна квартира във Франкфурт на Майн или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Франкфурт на Майн.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Франкфурт на Майн се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Франкфурт на Майн е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Франкфурт на Майн привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Франкфурт на Майн, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Франкфурт на Майн в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Франкфурт на Майн на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Франкфурт на Майн е това, че наемите на повечето квартири във Франкфурт на Майн са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти във Франкфурт на Майн варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Франкфурт на Майн се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Франкфурт на Майн се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Франкфурт на Майн са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Франкфурт на Майн и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти във Франкфурт на Майн са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Франкфурт на Майн е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти във Франкфурт на Майн и цени е допълнително предимство, правейки Франкфурт на Майн идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Франкфурт на Майн предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук