НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти във Фрайбург

Радиус:
Топ локации
Берлин 608 Хамбург 0 Мюнхен 12 Кьолн 24 Франкфурт на Майн 2 Щутгарт 2
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Квартал / Район
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Къща 935 000 € 294856
Къща
  • за продажба
  • Къща с двор
  • Половината от къща-близнак
935 000 €
5 500 €/m2
170 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Строителна компания
+49 1623428305

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти във Фрайбург – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Фрайбург, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Фрайбург, да наемете самостоятелна квартира във Фрайбург или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Фрайбург.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Фрайбург се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Фрайбург е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Фрайбург привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Фрайбург, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Фрайбург в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Фрайбург на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Фрайбург е това, че наемите на повечето квартири във Фрайбург са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти във Фрайбург варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Фрайбург се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Фрайбург се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Фрайбург са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Фрайбург и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти във Фрайбург са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Фрайбург е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти във Фрайбург и цени е допълнително предимство, правейки Фрайбург идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Фрайбург предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук