НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти във Ферара

Радиус:
Топ локации
Рим 47 Венеция 16 Флоренция 148 Милано 12 Сардиния 39 Сицилия 180 Неапол 5
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 296 000 € 2829991
Къща
  • за продажба
296 000 €
802 €/m2
369 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: 20 дни
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+43 662 870750
office@pearl-real.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти във Ферара – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Ферара, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Ферара, да наемете самостоятелна квартира във Ферара или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Ферара.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Ферара се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Ферара е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Ферара привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Ферара, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Ферара в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Ферара на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Ферара е това, че наемите на повечето квартири във Ферара са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти във Ферара варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Ферара се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Ферара се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Ферара са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Ферара и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти във Ферара са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Ферара е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти във Ферара и цени е допълнително предимство, правейки Ферара идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Ферара предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук