НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти във Врсар

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Вид строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 70 000 € 3897818
Къща
  • за продажба
70 000 €
2 333 €/m2
30 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
0 0 Апартамент 70 000 € 3897820
Апартамент
  • за продажба
70 000 €
2 333 €/m2
30 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
0 0 Вила 960 000 € 3786793
Вила
  • за продажба
960 000 €
6 275 €/m2
153 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: 8 дни
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+43 1 996 20 31

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти във Врсар – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Врсар, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Врсар, да наемете самостоятелна квартира във Врсар или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Врсар.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Врсар се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Врсар е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Врсар привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Врсар, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Врсар в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Врсар на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Врсар е това, че наемите на повечето квартири във Врсар са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти във Врсар варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Врсар се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Врсар се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Врсар са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Врсар и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти във Врсар са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти във Врсар и цени е допълнително предимство, правейки Врсар идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Врсар предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук