1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Кан425
Париж122
Марсилия106
Ница461
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 1 от общо 1 оферта
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  62 m2
  Стаи
  3
  Бани
  2
  Спални
  2
  Етаж
  3
  123 874 €
  1 998 €/m2
  0 0 0

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти във Вири

  Недвижими имоти във Вири – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Вири, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Вири, да наемете самостоятелна квартира във Вири или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Вири.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Вири се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Вири е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Вири привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Вири, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Вири в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Вири на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Вири е това, че наемите на повечето квартири във Вири са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти във Вири варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Вири се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Вири се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Вири са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Вири и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти във Вири са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти във Вири и цени е допълнително предимство, правейки Вири идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Вири предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук