НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти във Вилюрбан

Радиус:
Топ локации
Кан 428 Париж 13 Марсилия 76 Ница 364
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Вид строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Комплекс
от
114 000 €
до
466 000 €
4695
Комплекс
  • за продажба
от
114 000 €
2 354 €/m2
24.9 m2
до
466 000 €
5 020 €/m2
150.5 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+33 761 90 21 12
info@dreamhome-fr.ru

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти във Вилюрбан – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Вилюрбан, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Вилюрбан, да наемете самостоятелна квартира във Вилюрбан или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Вилюрбан.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Вилюрбан се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Вилюрбан е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Вилюрбан привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Вилюрбан, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Вилюрбан в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Вилюрбан на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Вилюрбан е това, че наемите на повечето квартири във Вилюрбан са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти във Вилюрбан варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Вилюрбан се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Вилюрбан се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Вилюрбан са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Вилюрбан и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти във Вилюрбан са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Вилюрбан е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти във Вилюрбан и цени е допълнително предимство, правейки Вилюрбан идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Вилюрбан предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук