НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти във Вилфранш сюр Сон

Радиус:
Топ локации
Кан 410 Париж 118 Марсилия 96 Ница 468
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Квартал / Район
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
45.9827 4.50967 12 Къща 680 000 € 1423284
Къща
  • за продажба
  • Къща без двор
680 000 €
3 400 €/m2
200 m2
450000 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+359 291155
45.9827 4.50967 12 Къща 680 000 € 1412368
Къща
  • за продажба
  • Къща без двор
680 000 €
3 400 €/m2
200 m2
450000 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+359 2 425 6889

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти във Вилфранш сюр Сон – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Вилфранш сюр Сон, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Вилфранш сюр Сон, да наемете самостоятелна квартира във Вилфранш сюр Сон или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Вилфранш сюр Сон.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Вилфранш сюр Сон се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Вилфранш сюр Сон е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Вилфранш сюр Сон привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Вилфранш сюр Сон, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Вилфранш сюр Сон в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Вилфранш сюр Сон на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Вилфранш сюр Сон е това, че наемите на повечето квартири във Вилфранш сюр Сон са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти във Вилфранш сюр Сон варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Вилфранш сюр Сон се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Вилфранш сюр Сон се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Вилфранш сюр Сон са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Вилфранш сюр Сон и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти във Вилфранш сюр Сон са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти във Вилфранш сюр Сон и цени е допълнително предимство, правейки Вилфранш сюр Сон идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Вилфранш сюр Сон предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук