НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти във Вилнюс

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
54.704590941160000 25.173822161108000 9 Апартамент 135 000 € 4674185
Апартамент
  • за продажба
135 000 €
1 570 €/m2
86 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Частно лице
37061852222
senjor@volmis.lt
54.687155500000000 25.279651400000000 9 Апартамент 9 € 4439317
Апартамент
  • под наем
9 €
Цена
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Частно лице
37060829036
rajgard@mail.ru

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти във Вилнюс – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Вилнюс, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Вилнюс, да наемете самостоятелна квартира във Вилнюс или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Вилнюс.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Вилнюс се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Вилнюс е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Вилнюс привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Вилнюс, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Вилнюс в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Вилнюс на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Вилнюс е това, че наемите на повечето квартири във Вилнюс са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти във Вилнюс варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Вилнюс се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Вилнюс се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Вилнюс са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Вилнюс и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти във Вилнюс са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Вилнюс е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти във Вилнюс и цени е допълнително предимство, правейки Вилнюс идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Вилнюс предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук