1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Кан425
Париж122
Марсилия106
Ница461
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 2 от общо 2 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Комплекс от апартаменти
  Обща площ
  от 53.8 m2 до 72 m2
  от 282 000 € до 361 000 €
  от 5 014 €/m2 до 5 242 €/m2
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Комплекс от апартаменти
  0 0 0

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти във Вилжуиф

  Недвижими имоти във Вилжуиф – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Вилжуиф, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Вилжуиф, да наемете самостоятелна квартира във Вилжуиф или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Вилжуиф.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Вилжуиф се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Вилжуиф е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Вилжуиф привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Вилжуиф, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Вилжуиф в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Вилжуиф на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Вилжуиф е това, че наемите на повечето квартири във Вилжуиф са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти във Вилжуиф варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Вилжуиф се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Вилжуиф се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Вилжуиф са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Вилжуиф и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти във Вилжуиф са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Летенето до Вилжуиф е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти във Вилжуиф и цени е допълнително предимство, правейки Вилжуиф идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Вилжуиф предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук