НастройкиПрофилПолезни линкове

Къща, Бояна, гр. София, София, България

Цена ( EUR ) 2799857 42.647598266602000 23.279600143433000 17
Къща
Бележка
  • за продажба
  • Къща в комплекс
  • Еднофамилна къща

Цена
684 000 €
1 966 €/m2
Обща площ
348 m2
Парцел
600 m2
Мазе
15 m2
Стаи
10
Брой етажи на сградата
3

Данни

Име на имота
Еднофамилна къща в затворен комплекс "Алено Цвете" - луксозен и единствен по рода си с дишащи външни стени

Описание

Представяме на Вашетовнимание „Алено Цвете”или „Scarlet Flower”

 

За комплекса:             

                    Това е първия по рода си екологичен луксозен жилищен комплекс от затворен тип строен в България. Разположен е в полите на Витоша и едновременно само на 10 минути с кола до центъра на столицата ( НДК). Селището е изградено върху обща площ от 12330 кв.м. Състои се от 15 еднофамилни къщи с РЗП от 348 кв.м. до 441 кв.м., обща РЗП 6215кв.м., детска площадка и административна офис сграда с паркоместа за гости, която не е включена в общата РЗП. Къщите са три типа: тип А – 3 къщи, тип Б – 9 къщи и тип В – 3 къщи. Всяка къща притежава собствен парцел с реални граници и съседи с размери  от 650 кв.м. до 720 кв.м, с който се продава всяка къща. Той е с различна квадратура в зависимост от разположението на къщата в комплекса и не включва собственост върху пешеходните и автомобилни алеи. От тях всеки собственик на къща ще има идеални части от правото на собственост. Във всеки един от дворовете има достатъчно място за изграждане на открит басейн.

 

               Облицовката на сутерена на всяка къща е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Преградните стени в сутерена са неносещи и може да бъдат размествани по Ваше желание, в процеса на строителство или на по-късен етап, с цел преобразуване на помещенията. 

               Квадратурата на стаите, която се вижда от разпределенията е чистото светло пространство от стена до стена и не включва стените.

             За Вашето удобство и комфорт височината на таваните на повечето помещения на 1-ви и 2-ри етажи и в трите типа къщи е близо 3 метра.

            До всяка една къща ще има прекарани кабели за интернет и телефон и домофонна система с камера

Ограждане  и охрана.

                        Цялото селище ще е оградено с масивна ограда, за да можете Вие и Вашите деца да се чувствате спокойно и неприкосновено, далеч от любопитните погледи на съседите. Освен това масивната ограда спира много добре излишния шум и силните студени ветрове през зимата. Единствената не масивна част на оградата е при портала, където според законите масивната част не може да е по-висока от 60см. Там се намира административната сграда, обслужваща селището. Целият комплекс ще се охранява 24 часа от жива охрана с видео наблюдение и ще бъдат допускани само живеещите вътре и техните гости.

 

Къща тип А

 Този тип къщи имат 348.78 кв.м. разгъната застроена площ (РЗП). В комплекса има общо 3  такива. Облицовката на сутерена е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Цветът на частта от масивни греди на снимките в сайта е примерен. При покупка на къща на по – ранен  етап Вие може да изберете сами цвета, палитрата за който е доста богата.

Всяка къща от този тип има  три етажа: сутерен, първи и втори етаж .

В сутерена са разположени:  гараж за два автомобила, техническо помещение, складови помещения и перално с достатъчно място за сушене на дрехи. На същото ниво, но на открито има още две парко места пред къщата в страни от гаража.

 На първия етаж над сутерена са разположени: входно антре, коридор, просторна кухня с трапезария, всекидневна с камина, спалня за гости (може да бъде кабинет, киносалон и др.), самостоятелна баня с тоалетна и тераса – веранда на юг с прекрасна гледка към Витоша. За Вашето удобство и комфорт стаите са с височина 3 м.

На втория етаж са разположени:коридор, две бани с тоалетни и три големи спални, като едната има собствен дрешник и баня 10 кв.м.  Две от спалните излизат на голя      ма тераса на юг с гледка към Витоша.

Квадратурата на стаите, която се вижда от разпределенията е чистото светло пространство от стена до стена и не включва стените.

Всяка къща от този тип си има собствен парцел, с който се продава. Той е с различна квадратура в зависимост от разположението на къщата в комплекса и не включва собственост върху пешеходните и автомобилни алеи. От тях всеки собственик на къща ще има идеални части от правото на собственост.

 

Във всеки един от дворовете има достатъчно място за изграждане на открит басейн.


Характеристики
Улица / Популярно място
732
Начин на плащане
Без такса за купувача Ипотека Разсрочено плащане
Състояние на имота
Елитни Дизайнерски
Степен на завършеност
Ново строителство
Характеристики на имот
Интернет Помещение за велосипеди Климатична система Тоалет за гости Алармена система Нова дограма - прозорци Контролиран достъп Баня с прозорец Охрана Градина Балкон Барбекю Тераса Фитнес Килер Сауна Перално помещение Парна баня Камина Сателитна или кабелна телевизия Сутерен
Паркинг
Паркинг място Подземен паркинг Карпарк Гараж
Характеристики на района
Балнеология Лов и риболов В/Около Ски Езера/Реки Планини
Отоплителна система
Подово отопление Етажно отопление Локално отопление
Обзавеждане
Необзаведен
Собственост
Еднолична собственост
Настилка
Паркет
Изглед
Към планина
Предназначение на имота
За постоянно живеене
Енергийни характеристики

ЕНЕРГИЕН КЛАС А

Карта
Строителна компания
+359879615499
Viber
+3590879615499
Whatsapp
+3590879615499
Въпроси? Позвъни на АДИУМ ЕООД
Ние говорим
Български, Английски, Немски, Руски, Сръбски
Регистрационна форма

Други предложения на същата компания