НастройкиПрофилПолезни линкове

Комплекс, Овча Купел, гр. София, София, България

Цена ( EUR ) 3618026 42.676888114962000 23.252486646896000 17
  • ID 3618026 / Ref - жилищна сграда - Монт....
Комплекс ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! Монтевидео 4-та сграда
Бележка
  • за продажба
  • Градски комплекс
  • Комплекс от апартаменти

Цена
от
8 500 €
850 €/m2
до
54 900 €
883 €/m2
Обща площ
до
62.2 m2
Брой свободни имоти
14

Данни

Име на имота
ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! Монтевидео 4-та сграда

Описание

Трети етап на строителство на Комплекс Монтевидео - 4 – та  жилищна сграда с магазини и гаражи находяща се на ул.Монтевидео №17 и ул.Народно хоро

Стартира строителството на 4-та жилищна сграда от комплекс  Монтевидео.

Комплекс Монтевидео  е разположен  в кв.Овча Купел, на ъгъла на ул.Монтевидео и ул.Народно Хоро - в непосредствена близост до Нов Български университет. Комплекса е с административен адрес ул.Монтевидео №17 и  включва общо пет сгради. Строителството  се осъществява на три етапа. Първият етап стартира строителство през 2015г. и е завършен в средата на 2017г. Вторият и трети последен етап от строителството на Комплекс Монтевидео  стартира в средата на 2017г. и ще продължи до края на 2019 г.

Визията на петте сгради  комуникира максимално със заобикалящата я среда, улавяйки атмосферата на намиращия се в непосредствена близост Нов Български университет -  атмосфера на младост и динамика. Всичко това е отразено в разпределенията и визията на Комплекса. Той е проектиран да задоволи нуждите на както на младите хора, които живеят динамично, и все още не мислят за семейно огнище, така и на семейства, които плануват да увеличават членовете си.

4-та сграда /голяма сграда/ - част от третия  етап на строителството на Комплекс Монтевидео

Жилищната сграда е разположена към ул.Народно хоро и представлява сключено застрояване със съществуващата  сграда и  със сходни параметри - 6 жилищни етажа,  един подпокривен и партерен етаж с магазини и гаражи. На партерното ниво са разположени търговски помещения и гаражи към ул.Народно хоро и гаражи към вътрешния двор. На всеки жилищен етаж са разположени по 2 тристайни и 4 двустайни апартаменти. На подпокривния етаж са разположени 1 тристаен и 3 двустайни апартамента и 1 четиристаен апартаменти.  Паркирането е осигурено посредством  паркоместа в сутерена и гаражи на партерно ниво на сградата.

Местоположение: България, гр. София, кв. Овча купел, ул. Монтевидео №17;

Функционален тип: Многофамилна Жилищна Сграда с Магазини и Гаражи;

Стартиране на строителните работи средата на 2017 г.

Как да закупя апартамент в комплекс Монтевидео ?

При проявен интерес към някой от обектите в комплекс Монтевидео  се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при избор и покупка на апартамент.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

В случай в който имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най - актуалните оферти на търговските банки, и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.


Характеристики
Улица / Популярно място
ул. Монтевидео № 17
Начин на плащане
Без такса за купувача
Състояние на имота
Елитни
Степен на завършеност
Ново строителство
Вид строителство
Тухла
Характеристики на имот
Асансьор Контролиран достъп Нова дограма - прозорци Градина
Паркинг
Гараж
Характеристики на района
Лов и риболов В/Около Ски Езера/Реки Планини Балнеология
Карта
Параметри от търсенето

Държава: България, Регион: София, Град: гр. София
Строителна компания
+359 894 304 306
Въпроси? Позвъни на Идея Билдингс
Ние говорим
Български
Регистрационна форма

Други предложения на същата компания