НастройкиПрофилПолезни линкове

Комплекс, Овча Купел, гр. София, София, България

Цена ( EUR ) 2960883 42.679921654538040 23.254165216394200 15
Комплекс G Tower - Директно от строител!
Бележка
  • за продажба
  • Градски комплекс
  • Комплекс от апартаменти

Цена
от
36 915 €
880 €/m2
до
798 480 €
1 112 €/m2
Обща площ
от
38.86 m2
до
443.6 m2
Брой свободни имоти
35

Данни

Име на имота
G Tower - Директно от строител!

Описание

Мястото, където съвременният градски човек живее е един от най-важните фактори, който определя качеството му на живот.

Съвременното градско жилище се дефинира от няколко ключови критерии, които се определят в различна степен със средствата на архитектурата. Функционалността на едно жилище, уюта който създава на своите обитатели и необходимото свободно пространство са изцяло зависими от архитектурата.

Достъпността и престижа се определят до голяма степен от локацията, но архитектурата може да предефинира тяхната роля и да създаде нови качества на локацията. Със средствата на съвременната архитектура активно се търсят решения на чувствителни теми, като сигурността на обитателите и формирането на локални общности.

Kомбинираме всички тези ключови качества в проект, който да отговаря на престижа и репутацията ни като инвеститор и строител.

Използваме максимално потенциалa на локацията, и преди всичко, прекрасните гледки към Витоша и града. Мотивирани и от буквалния превод на „Монтевидео“ – „виждам нашир и надлъж всичко, което може да се види”, се постарахме да създадем проект, с който да осигурим уникални гледки от всяко жилище в сградата.

„Монтевидео е улица в столичния квартал Овча купел. Кръстена е на уругвайската столица, а името в буквален превод означава „виждам нашир и надлъж всичко, което може да се види“. И в този си смисъл, няма по-подходящо име за точно тази софийска улица. По нея наистина може да се види всичко. Гъделичкащо удивление от учебни заведения, нови кооперации, натоварен трафик и множество малки и големи магазини, и ресторанти за бързо хранене. Тук са Нов Български Университет, няколко средни училища, ВСУ Любен Каравелов и Франкофонския институт.

Имотът е разположен в непосредствена близост до Нов Български Унивеситет, силен притегателен фактор за студенти и млади семейства. Близостта до околовръстния път предоставя много добър комуникационен достъп. Липсата на други подобни комплекси в съседство дава предимството на проекта да маркира и предефинира характеристиките на локацията.

Въпреки, че се намира на 6 км от идеалния център на София, близостта на квартала до планината, лесния достъп, чистия въздух и обновяващата се инфраструктура го превръщат в една от най-предпочитаните локации за постоянно живеене.

В квартала минават трамваи 11 и 19 и автобуси 11, 45, 60, 73, 102. В близкосрочен план през квартала ще преминава и третият метродиаметър на Софийското метро.

Разпределения
В G Tower са проектирани 3 вида апартаменти: студиа, двустайни (с 1 спалня) и тристайни жилища (с 2 спални). Помещенията във всеки апартамент залагат на оптимални размери спрямо съвременните стандарти за обитаване: просторни спални, функционални дневни и трапезарии, удобни бани и закачливи тераси. Всеки апартамент има дневна, ориентирана към най-благоприятната посока и изключителна гледка към София и Витоша както и спални ориентирани към по-тихите зони.

Апартаментите се предават по БДС с интериорни и входни врати.

Отоплението е предвидено чрез газ.

Цените са с включен ДДС.


Характеристики
Улица / Популярно място
Нов български университет
Метростанция
Монтевидео
Начин на плащане
Без такса за купувача Разсрочено плащане
Състояние на имота
Елитни
Степен на завършеност
В строеж
Вид строителство
Тухла
Характеристики на имот
Тераса Сутерен Нова дограма - прозорци Градина Барбекю Фитнес Асансьор Тенис корт Интернет Разрешени са животни Контролиран достъп Подходящ за възрастни хора Охрана Достъпен за инвалиди Балкон
Паркинг
Подземен паркинг
Характеристики на района
Балнеология Лов и риболов В/Около Ски Езера/Реки Планини
Отоплителна система
Локално отопление
Обзавеждане
Необзаведен
Настилка
Бетон
Изглед
Към планина
Изложение
Юг
Енергийни характеристики


Карта
Параметри от търсенето

Държава: България, Регион: София, Град: гр. София
Строителна компания
+359 885 757 343, +359 886 001 234
Въпроси? Позвъни на Главболгарстрой АД
Ние говорим
Български
Регистрационна форма