НастройкиПрофилПолезни линкове

Жилищен Комплекс, Оборище, София, София, България

Цена ( EUR ) 3986831 42.703031608247000 23.325393798828000 16
Жилищен Комплекс Сграда Баграпро - Цени по договаряне!
Бележка
  • за продажба
  • Градски комплекс
  • Комплекс от апартаменти

Цена
от
24 449 €
1 320 €/m2
до
214 777 €
1 992 €/m2
Обща площ
от
23.97 m2
до
162.72 m2
Брой свободни имоти
10

Данни

Име на имота
Сграда Баграпро - Цени по договаряне!

Описание

Сградата се намира в гр. София, м. „ГГЦ – Зона Г-14“ на ул. Веслец 36. Парцелът е ориентиран изток-запад, като подходът към него е от западно разположената улица. Сградата е разположена на уличната регулация от запад. Сградата има един подземен етаж с гаражи, като достъпът до тях се осъществява посредством рампа от улицата. Вътрешният двор на сградата е озеленен покрив над сутерена. В сутерена на сградата е разположен паркинг.

Сградата е със смесено предназначение, като съдържа жилища, офиси, ателиета и един магазин.

За да се запази стилът на квартала, фасадата към улицата е проектирана с прозорци, обкантени с профили, а партерният етаж е със засводени врати и каменна облицовка. По южната, източната и частично по северната част на имота е проектирана масивна ограда с височина 2.10 м от кота терен.

Обемно решение и функционално съдържание

Проектът предвижда изграждане на смесена многофункционална сграда с жилища, офиси, ателиета и подземни гаражи. Обемът към улицата е на пет етажа - кота корниз от 14.50м, а обемът към двора е на три етажа – кота корниз от 9.00 м. В подпокривните пространства и на двата обема са обособени ателиета.

Сутеренният етаж на сградата (застроена площ – 461.95 кв.м.) съдържа подземен паркинг за 13 автомобила, складови помещения за апартаментите, стълбищна клетка, асансьор, долно ниво на магазин със стълба към нивото на улицата, склад и тоалетна към магазина. Подземният паркинг е достъпен посредством външна рампа, излизаща на ул. Веслец.

Партерният етаж на сградата (застроена площ – 241.92 кв.м.) се състои от входно преддверие, стълбище, асансьор, два офиса с достъп от входното преддверие и магазин със самостоятелен достъп от улицата.

В първия етаж на сградата (застроена площ – 267.29 кв.м.) са разположени два тристайни апартамента, едно ателие, входно преддверие, стълбище и асансьор. Апартаментът на запад към улицата съдържа преддверие, дневна с трапезария и кухня, две спални, баня и южен балкон към дневната. Апартаментът на изток към двора съдържа преддверие, дневна с трапезария и кухня, две спални, складово помещение, баня, южен балкон към дневната и източен балкон към двете спални. Ателието в средата на етажа се състои от преддверие, дневна, работно помещение, баня и балкон към дневната.

Вторият етаж на сградата (застроена площ – 267.29 кв.м.) съдържа два тристайни апартамента, едно ателие, входно преддверие, стълбище и асансьор. Апартаментът на запад към улицата съдържа преддверие, дневна с трапезария и кухня, две спални, баня и южен балкон към дневната. Апартаментът на изток към двора съдържа преддверие, дневна с трапезария и кухня, две спални, складово помещение, баня, южен балкон към дневната и източен балкон към двете спални. Ателието в средата на етажа се състои от предверие, дневна, работно помещение, баня и балкон към дневната.

В третия етаж на сградата (застроена площ – 215.07 кв.м.) са разположени един тристаен апартамент, едно ателие в подпокривното пространство на ниския обем, входно преддверие, стълбище от долните нива, стълбище за високия обем и асансьор. Апартаментът на запад към улицата съдържа преддверие, дневна с трапезария и кухня, две спални, баня и южен балкон към дневната. Ателието на изток към двора съдържа преддверие, дневна с трапезария и кухня, спалня, тоалетна, баня, южна тераса към дневната и източна тераса към спалнята. Помещенията в ателието са осветени посредством покривни прозорци тип „табакери“ в ската на покрива.

Четвъртият етаж на сградата (застроена площ – 119.94 кв.м.) съдържа един тристаен апартамент, входно преддверие, стълбище, асансьор и обща тераса над ниския обем, достъпна от входното преддверие. Апартаментът е на запад към улицата и съдържа преддверие, дневна с трапезария и кухня, две спални, баня и южен балкон към дневната.

Подпокривният етаж на сградата (застроена площ – 66.28 кв.м.) съдържа едно ателие и стълбище от долният етаж. Асансьорът на сградата не достига само до това ниво. Ателието съдържа дневна с кухненски бокс, работно помещение и баня. Помещенията в ателието са осветени посредством покривни прозорци тип „табакери“ в ската на покрива. Стълбището и част от обема на дневната излизат над покривната равнина като кула съгласно Чл.93(2) от Наредба №7.

Строително-техническо решение и материали

Сградата е проектирана с монолитно-стоманобетонна носеща конструкция. Външните фасадни стени ще се изпълнят от 25 см тухла, а вътрешните преграждащи ще са тухлени - 12 см или 25 см. Покривът на сградата е скатен с външно отводняване. Фасадната дограма на магазина и входовете от улицата е AL с прекъснат термомост, по етажите е PVC с троен стъклопакет.

В сградата са осигурени необходимият брой паркоместа, общо 13 бр.: по едно за всеки апартамент – 6 бр., по едно за всяко ателие – 4 бр., за офиси и магазин – 2 бр. и за посетители – 1 бр.

За цена на ап. 9 - моля, свържете се с нашия екип

Без такса поддръжка.

Апартаментите ще се продават завършени по БДС.

Цена без ДДС.

Приблизителна дата на завършване - 30.04.2019 г.


Характеристики
Улица / Популярно място
ул. Веслец 36
Метростанция
Сердика
Начин на плащане
Без такса за купувача Недвижими имоти с отстъпка Цената подлежи на договаряне
Състояние на имота
Елитни
Степен на завършеност
Ново строителство
Строителство
Тухла
Характеристики на имот
Асансьор Контролиран достъп Балкон Тераса Нова дограма - прозорци
Паркинг
Паркинг място Подземен паркинг
Характеристики на района
Планини Балнеология Лов и риболов В/Около Ски Езера/Реки
Отоплителна система
Локално отопление
Обзавеждане
Необзаведен
Изглед
Към парка
Изложение
Юг
Енергийни характеристики


Карта
Инвестиционна компания
+359 887 205 295
Въпроси? Позвъни на БАГРАПРО ООД
Ние говорим
Български
Регистрационна форма