Domaza
България, Варна, гр. Варна, Галата
property
Цена 500 €
Апартамент за Наем
Обща площ: 58 m2
Чиста площ: 58 m2
2 стаи, 1 баня, 1 спалня
www.bulgarianproperties.bg
Предложение от:
BULGARIAN PROPERTIES
email
phone

Снимки

Описание

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в Domaza.

Референтен номер: Vna 82414

Тел: 0882 817 470, 052 813 703
Отговорен брокер: Анна Ицова

https://www.bulgarianproperties.bg/82414

Напълно обзаведен и оборудван двустаен апартамент под наем в малка сграда, качествено строителство до хотел Людо. Район с удобен автобусен транспорт до центъра, пешеходен достъп до плаж, детска градина, училище, хипермаркети, до автобусна спирка. Намира се в м. Зеленика, до кв. Галата.

Жилището е разположено на 3-ти етаж с площ 58 кв.м., изложение юг/север:
• дневна с кухненски бокс
• панорамна тераса с гледка към морето
• 1 спалня
• баня и тоалетна
• коридор

Локацията осигурява бърз и удобен достъп до централните части на града, поради изключително удобното и комуникативно местоположение.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Карта

Карта

Характеристики на имот

Спални
1
Състояние на имота
Евтини
Степен на завършеност
Ново строителство
Строителство
Тухла
Характеристики на имот
Асансьор, Интернет, Тераса
Характеристики на района
Провинция
Обзавеждане
Обзаведен
Изглед
Изглед към море, Към парка