Започнете търсене във Вашия град (Ashburn)?

Най-четени статии

1 - 10 от общо 4921 оферти

Актуализиран преди: вчера

Апартамент за продажба

Площ 94 m2 Стаи:4 , Бани:1 , Спални:3 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: вчера

Апартамент за продажба

Площ 88 m2 Стаи:3 , Бани:1 , Спални:2 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: вчера

Апартамент за продажба

Площ 41 m2 Стаи:2 , Бани:1 , Спални:1 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: вчера

Апартамент за продажба

Площ 61 m2 Стаи:2 , Бани:1 , Спални:1 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: вчера

Апартамент за продажба

Площ 55 m2 Стаи:4 , Бани:1 , Спални:3 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: вчера

Апартамент за продажба

Площ 74 m2 Стаи:3 , Бани:1 , Спални:2 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: вчера

Апартамент за продажба

Площ 55 m2 Стаи:2 , Бани:1 , Спални:1 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: вчера

Апартамент за продажба

Площ 48 m2 Стаи:2 , Бани:1 , Спални:1 Завършен

50.0755 14.4378 15

Покажи по резултата на страница

Недвижими имоти в Прага

Недвижими имоти в Прага – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Прага, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Прага, да наемете самостоятелна квартира в Прага или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Прага.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Прага се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Прага е пленителен град с богата култура, история и величествена архитектура. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Прага привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Прага, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Прага в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Прага на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Прага е това, че наемите на повечето квартири в Прага са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Прага варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Прага се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Прага се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Прага са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Прага и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Прага са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Прага е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти в Прага и цени е допълнително предимство, правейки Прага идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Прага предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук