Започнете търсене във Вашия град (Ashburn)?

Бързи филтри

Според собственика
Според медията
Според степента на завършеност

Топ Локации


Най-четени статии

Недвижими Имоти в Добрич

недвижими имоти в Добрич

Инвестициите в недвижими имоти в Добрич са с добра печалба

Разнообразни са офертите на недвижими имоти в Добрич и региона. Градът е наречен столица на житницата на България. Признанието е заради плодородната земя в Добруджа, в която се произвежда всеки пети хляб в страната. В същото време три от източните общини на Добричка област са на брега на Черно море. Това определя основните икономически сектори- туризъм и селско стопанство. Те осигуряват добри печалби на заетите в тях и формират висок дял от Брутния вътрешен продукт на страната.

Най-търсените имоти в Добрич и областта са земеделските площи. Интересът към тях значително надвишава предлагането. Причината е, че собствениците им получават добри доходи от рента. Затова цената им непрекъснато расте. Нивите в Добруджа са сред най-скъпите в страната. Имоти в селища по Черноморието също са желани от купувачите. Те също се продават на висока стойност, а сред клиентите са както българи, така и чужди граждани, предимно руснаци.

Атрактивна е цената на недвижими имоти в Добрич

Цената на недвижимостта в Добрич варира в зависимост от нейния вид и локация. Интересно е, че жилищата в областния град са сравнително евтини за разлика от парцелите, които поддържат високи нива. Чуждестранните инвестиции в града са ограничени. Те са насочени предимно към морските райони на областта.

Достъпните цени на жилищните имоти в Добрич ги правят атрактивни за купувачите. Това най-често са млади семейства или хора от близките населени места, чиито деца учат в града. Рядкост е чужденци или хора от други големи градове в страната да придобиват жилища в Добрич. Интересите им са насочени предимно към земеделски земи или ваканционни имоти.

1 - 10 от общо 2318 оферти

Актуализиран преди: 16 дни
33 500 €

Апартамент за продажба

Площ 112 m2 Стаи:3 , Бани:1 , Спални:2 Етаж 1 Всички етажи 4 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: 85 дни
67 000 €

Вила за продажба

Площ 130 m2 Стаи:4 , Бани:3 , Спални:2 Завършен

43.4269 28.1617 16
Актуализиран преди: 2 дни
Студиа в Балчик с морска панорама
24 000 €

Апартамент за продажба

Площ 42 m2 Стаи:1 , Бани:1 Етаж 2 Всички етажи 5 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: 2 дни
Двустаен апартамент в нова сграда в Кранево
30 000 €

Апартамент за продажба

Стаи:2 , Бани:1 , Спални:1 Етаж 2 Всички етажи 4 Завършен

0 0 0

Покажи по резултата на страница

Рекламирайте тук