Започнете търсене във Вашия град (Seattle)?

Квартали


  Най-четени статии

  1 - 10 от общо 513 оферти

  Актуализиран преди: днес
  Complex Antique place
  39 500 €

  Апартамент за продажба

  Площ 57 m2 Стаи:1 , Бани:1 , Спални:1 Етаж 2 Завършен

  0 0 0
  Актуализиран преди: вчера
  85 000 €

  Хотел/Мотел за продажба

  Площ 230 m2 Стаи:7+ , Бани:4 , Спални:7+ Всички етажи 1 Завършен

  42.8799 27.8811 15
  Актуализиран преди: вчера
  198 000 €

  Хотел/Мотел за продажба

  Площ 450 m2 Стаи:7+ , Бани:6 , Спални:7+ Всички етажи 3 Завършен

  42.8799 27.8811 15
  Актуализиран преди: вчера
  от 28 700 €
  до 65 900 €

  Площ от 56.37 m2 до 132.95 m2 Дата на издаване 2013-12-15 Брой свободни имоти 4 , отговарящи на Вашето търсене

  42.8799 27.8811 15
  Актуализиран преди: 2 дни
  Тристаен апартамент град Бяла!
  65 900 €

  Апартамент за продажба

  Площ 133 m2 Стаи:3 , Бани:1 , Спални:2 Завършен

  0 0 0

  Покажи по резултата на страница

  Недвижими имоти в Бяла

  Недвижими имоти в Бяла – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Бяла, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Бяла, да наемете самостоятелна квартира в Бяла или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Бяла.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Бяла се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Бяла е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Бяла привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Бяла, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Бяла в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Бяла на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Бяла е това, че наемите на повечето квартири в Бяла са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Бяла варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Бяла се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от моерто – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Бяла са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Бяла и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Бяла са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти в Бяла и цени е допълнително предимство, правейки Бяла идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Бяла предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук