Започнете търсене във Вашия град (Woodbridge)?
Квартали

  Най-четени статии

  Няма налични имоти за това търсене

  Няма налични имоти за това търсене  Топ оферта
  Специални предложения
  propertylogo
  38.3682 -0.49917 15
  propertylogo
  0 0 0
  propertylogo
  0 0 0
  propertylogo
  25.114 55.139 15
  propertylogo
  56.5906 41.2131 15
  propertylogo
  phone
  Най-четени статии

  Недвижими имоти в строеж в Пловдив | Продажба Имоти в строеж в Пловдив | Цени на Имоти в строеж Пловдив | Евтини Имоти в Пловдив в строеж | Имоти в строеж в Пловдив Обяви

  Недвижими имоти в строеж в Пловдив се предлагат основно в няколко големи комплекса в кв.”Кючук Париж” и новата му част „Въстанически”. Строящите се обекти в центъра се отличават с по-ниска етажност, на малка площ, разположени предимно в периферията на широк център или кв.”Кършияка”. Средните цени на недвижими имоти в с... « Още »

  Луксозни имоти в България

  Активността на пазара на луксозни имоти в България се е повишила с 4% от началото на годината, твърдят експерти в специфичния сегмент. Ножицата между очакванията на купувачи и продавачи относно реалните цени на имотите все повече се затваря. Това е и секторът, който бележи най-бързо възстановяване след кризата, защото е най-слабо повлиян... « Още »

  Недвижими имоти в Италия Покупка | Недвижими имоти в Италия Продажба | Недвижими имоти в Италия Къщи | Недвижими имоти в Италия Цени | Недвижими имоти в Италия Евтино | Недвижими имоти в Италия под наем | Недвижими имоти в Италия от строител

  Инвестирайте в недвижими имоти в Италия Като пазар на недвижими имоти Италия определено е държава на контрастите – от една страна, тук се предлагат едни от най-скъпите имения в света, от друга, срещу 60 000 евро можеш да се сдобиеш с нов апартамент. Територията й се разделя съвсем условно на три области – Северна, Централна и Южна, вс... « Още »

  Недвижими имоти в Узбекистан Покупка | Недвижими имоти в Узбекистан Продажба | Недвижими имоти в Узбекистан Къщи | Недвижими имоти в Узбекистан Цени | Недвижими имоти в Узбекистан Евтино | Недвижими имоти в Узбекистан под наем | Недвижими имоти в Узбекистан от строител

  Инвестирайте в недвижими имоти в Узбекистан Увеличава се интересът към недвижими имоти в Узбекистан. Държавата е разположена в Средна Азия. Територията й е била населявана от много древни цивилизации. Земите на Узбекистан са били част от Персийската империя. По-късно са владени от Александър Македонски, араби, руснаци. До 1991 г. стр... « Още »

  Търговски имоти във Варна | Продажба Търговски имоти във Варна | Търговски имоти под наем във Варна | Цени на Търговски имоти Варна | Евтини Търговски имоти във Варна без посредник | Луксозни Търговски имоти във Варна Обяви

  Търговски имоти във Варна под наем Интересът към наемане на търговски имоти във Варна се засилва. Градът е с добре развита инфраструктура, работеща икономика и е утвърдена туристическа дестинация. Наличието на международно летище, пристанище и добри транспортни връзки подпомагат икономическото му развитие. Той е сред най-предпоч... « Още »

  Недвижими имоти в Барселона

  Недвижими имоти в Барселона – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Барселона, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Барселона, да наемете самостоятелна квартира в Барселона или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Барселона.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Барселона се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Барселона е пленителен град с богата култура, история и големи пясъчни плажове. Климатът в Барселона е субтропичен средиземноморски. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Барселона привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Барселона, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Барселона в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Барселона на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Барселона е това, че наемите на повечето квартири в Барселона са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Барселона варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Барселона се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Барселона са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Барселона и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Барселона са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти в Барселона и цени е допълнително предимство, правейки Барселона идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Барселона предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук