Започнете търсене във Вашия град (Seattle)?

Квартали


  Най-четени статии

  1 - 10 от общо 18 оферти

  • Страница: 1 от 2
  • 1
  • 2
  • »
  Актуализиран преди: 65 дни
  Двуетажна къща в град Айтос с реновиран втори етаж
  55 000 €

  Къща за продажба

  Площ 140 m2 Стаи:5 , Бани:2 , Спални:4 Етаж 2 Завършен

  42.6981 27.2401 8
  Актуализиран преди: 68 дни
  21 300 €

  Апартамент за продажба

  Стаи:1 , Бани:1 , Спални:1 Етаж 3 Всички етажи 3 Завършен

  0 0 0
  Актуализиран преди: 68 дни
  35 535 €

  Апартамент за продажба

  Стаи:1 , Бани:1 , Спални:3 Етаж 4 Всички етажи 7 Завършен

  0 0 0
  Актуализиран преди: 209 дни
  45 000 €

  Къща за продажба

  Площ 120 m2 Стаи:3 Завършен

  Актуализиран преди: 209 дни
  55 000 €

  Къща за продажба

  Площ 140 m2 Стаи:5 Завършен

  Покажи по резултата на страница

  Недвижими имоти в Айтос

  Недвижими имоти в Айтос – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Айтос, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Айтос, да наемете самостоятелна квартира в Айтос или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Айтос.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Айтос се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Айтос е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Айтос привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Айтос, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Айтос в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Айтос на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Айтос е това, че наемите на повечето квартири в Айтос са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Айтос варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Айтос се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от моерто – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Айтос са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Айтос и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Айтос са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти в Айтос и цени е допълнително предимство, правейки Айтос идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Айтос предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук