Започнете търсене във Вашия град (Seattle)?

Градове


Най-четени статии

1 - 10 от общо 2237 оферти

Актуализиран преди: 4 дни
30 800 €

Къща за продажба

Площ 110 m2 Стаи:4 , Бани:1 , Спални:2 Всички етажи 2 Завършен

43.2762 25.2878 12
Актуализиран преди: 4 дни
Новопостроена триетажна къща с голям двор и панорамни гледки в с. Хотница, само на 17 км от Велико Търново
35 000 €

Къща за продажба

Площ 2040 m2 Стаи:7+ , Бани:2 , Спални:6 Завършен

43.1537 25.5433 11
Актуализиран преди: 4 дни
Реновирана двуетажна къща разположена в с. Хотница, на 17 км от Велико Търново
29 500 €

Къща за продажба

Площ 1000 m2 Стаи:3 , Бани:2 , Спални:2 Завършен

43.1537 25.5433 11
Актуализиран преди: 4 дни
Тухлен апартамент
57 000 €

Апартамент за продажба

Площ 85 m2 Стаи:4 , Бани:1 , Спални:2 Етаж 6 Всички етажи 7 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: 4 дни
Тухлена къща
10 226 €

Къща за продажба

Стаи:4 , Бани:1 , Спални:3 Всички етажи 1 Завършен

0 0 0

Покажи по резултата на страница

Недвижими имоти във Велико Търново

Недвижими имоти във Велико Търново – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот във Велико Търново, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент във Велико Търново, да наемете самостоятелна квартира във Велико Търново или пък да създадете свой дом в прекрасна къща във Велико Търново.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Велико Търново се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Велико Търново е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Велико Търново привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти във Велико Търново, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи във Велико Търново в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти във Велико Търново на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти във Велико Търново е това, че наемите на повечето квартири във Велико Търново са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти във Велико Търново варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти във Велико Търново се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Велико Търново се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти във Велико Търново са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството във Велико Търново и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти във Велико Търново са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти във Велико Търново и цени е допълнително предимство, правейки Велико Търново идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Велико Търново предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук