Започнете търсене във Вашия град (Seattle)?

Бързи филтри

Според собственика
Според медията
Според степента на завършеност

Район

Метростанция

Топ Локации


Най-четени статии

Къщи в София

къщи в София

Престижна е инвестицията в къщи в София

Придобиването на къщи в София е престижно. То е показател за висок жизнен стандарт. Сделките с имоти в българската столица носят оправдано самочувствие и имидж на купувачите. Това са най-успешните вложения, защото доходността е гарантирана.

На имотния пазар се оферират атрактивни еднофамилни имоти. Някои от тях са със статут на паметници на културата и са били собственост на бележити българи. Други са строени през последните години и отговарят на всички изисквания за ергономичност и функционалност. Предлагат се, макар и рядко, пасивни и нискоенергийни сгради.

Цени на къщи в София

Цените на оферираните еднофамилни имоти в столицата варират в зависимост от локацията и състоянието. Има предложения за няколко десетки хиляди евро, но в голямата си част това са безперспективни имоти. Ситуирани са във вътрешен двор, нямат лице на улица. Което означава липса на потенциал. Инвестицията в такава собственост не е оправдана.

Достатъчно много са офертите за атрактивни къщи, които заслужават вниманието на купувачите. В голямата си част те са разположени в престижните южни квартали „Витоша” и „Драгалевци”, в полите на планината Витоша. Напоследък на особена популярност се радват имотите в комплекси с ограничен достъп. Интересът към тях нараства прогресивно, а с това- и цената им.

1 - 10 от общо 649 оферти

Актуализиран преди: 44 дни
Къща в центъра на София
3 000 000 €

Къща за продажба

Площ 613 m2 Бани:3 , Спални:4 Всички етажи 2 Завършен

Актуализиран преди: 146 дни
598 000 €

Къща за продажба

Площ 700 m2 Етаж 2 Завършен

42.337 23.5528 7
Актуализиран преди: днес
Двуфамилна къща
463 000 €

Къща за продажба

Площ 480 m2 Стаи:7+ , Бани:5 , Спални:5 Дата на издаване 2011-06-16

0 0 0

Покажи по резултата на страница

Рекламирайте тук