Започнете търсене във Вашия град (Seattle)?
Квартали

  Най-четени статии

  Няма налични имоти за това търсене

  Няма налични имоти за това търсене  Топ оферта
  Специални предложения
  propertylogo
  25.114 55.139 15
  propertylogo
  55.6696 36.7647 15
  propertylogo
  25.1973 55.2742 15
  propertylogo
  0 0 0
  propertylogo
  42.0225 23.0947 17
  Най-четени статии

  Луксозни имоти във Великобритания

  Един от най-нестандартните луксозни имоти във Великобритания е църквата „Найтсбридж” в Лондон. След като през 1998 г. е била продадена от местната епархия за 1 млн. паунда, в 2013 г. тя бе превърната в уникално жилище със седем спални, вътрешен асансьор, басейн, сауна, фитнес и собствено кино с цена 50 млн. паунда. През далечната 1837 г., когат... « Още »

  Апартаменти в Слънчев бряг | Продажба Апартаменти Слънчев бряг | Апартаменти под наем в Слънчев бряг | Апартаменти в Слънчев бряг Цени | Двустайни Апартаменти в Слънчев бряг | Едностайни Апартаменти в Слънчев бряг | Тристайни Апартаменти в Слънчев бряг | Евтини Апартаменти в Слънчев бряг | Луксозни Апартаменти в Слънчев бряг | Апартаменти в Слънчев бряг Ново Строителство

  Имотите по курортите и Черноморието са атрактивна и примамлива покупка за търсещите недвижими имоти у нас. Несъмнено в това число е пазарът на апартаменти в Слънчев бряг. От повече от година в района търсенето на жилища се движи с доста различна динамика. Желанието на клиентите да закупят апартамент в Слънчев бряг бележи възходяща тенд... « Още »

  Имоти в Благоевград

  Благоевград е най-големият град в югозападна България с население от над 70 000 души. Кръстопътното му географско положение и близост до големите ни ски курорти Банско и Добринище, до рафтинг дестинацията по река Струма в Кресненското дефиле, както и до София, Солун и Охрид, го правят едно от добрите места за живеене в България. Градът има д... « Още »

  Офиси в Бургас

  Продажните цени на офиси в Бургас са се понижили със средно 6.25% през последната година. Корекцията е в пъти по-голяма, в сравнение с аналогичния сегмент в морската столица, където спадът е само с 1.65%. Така цените на предлаганите в Бургас офиси, в момента, са средно 760 евро/кв.м. Обратно, при наемния пазар, понижението във втория по-голям гр... « Още »

  Търговски имоти в Пловдив | Продажба Търговски имоти в Пловдив | Търговски имоти под наем в Пловдив | Цени на Търговски имоти Пловдив | Евтини Търговски имоти в Пловдив без посредник | Луксозни Търговски имоти в Пловдив Обяви

  Увеличава се търсенето на търговски имоти в Пловдив Динамичен е пазарът на търговски имоти в Пловдив. Градът е сред най-добре развитите в страната, с работеща икономика и богато културно и историческо наследство. Пловдив е втори по големина в България и най-големият в Тракийската низина. Със стратегическото си положение той е прив... « Още »

  Вила в България - Шумен - с. Ивански

  Вие търсите да купите Вила в България - Шумен - с. Ивански?

  Вече е лесно да намерите Вила!

  На тази страница от портала за недвижими имоти Domaza ще намерите най-добрите актуални предложения за продажба на Вила в България - Шумен - с. Ивански. Всички Вила в България - Шумен - с. Ивански са представени с подробно описание и много снимков материал. За детайлна информация за конкретен имот щракнете на снимката.

  Вие имате възможност да разгледате всички обяви за Вила в България - Шумен - с. Ивански, публикувани от всички регистрирани частни лица и агенции за недвижими имоти в портала, да отправяте запитвания към тях и да сравнявате най-актуалните цени на Вила в България - Шумен - с. Ивански.

  Порталът за недвижими имоти Домаза дава възможност да търсите Вила в България - Шумен - с. Ивански по предварително зададени от Вас критерии – цена, площ, местоположение, характеристика и др. По този начин Вие ще спестите време и ще намерите по-лесно желаните от Вас Вила.

  Рекламирайте тук