1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Типове компании
Всички
Типове компании
Фирмата има офис в
Всички
Фирмата има офис в
Имоти в
Всички
Имоти в
Предлагащи услуги
Всички
Предлагащи услуги

Агенции за недвижими имоти по градове

Агенция за недвижими имоти на деня по градове

Най-четени статии

Агенции за недвижими имоти във Варна

агенции за недвижими имоти във ВарнаЗащо да използвам услугите на агенция за имоти във Варна, когато мога да потърся и сам на пазара? - пред този въпрос се изправя всеки , който е решил да закупи недвижим имот във Варна.

В действителност, човек е в състояние да се справи и сам, но при условие, че притежава определен набор от качества, задължителен опит в сделките и достатъчно свободно време. При това - трите в комбинация! Когато става въпрос за покупка на чуждия пазар без съдействие на агенция за имоти във Варна, към гореизброените трябва да прибавим и отлично владеене на език, добро познаване на съответното местно законодателство и свободен финансов ресурс за пътувания.

В същото време, консултантската услуга, особено професионалната такава, може да спести много усилия по проучване на бази данни с оферти и пресяване на наистина реалните сред тях. А в последствие – на емоционални контакти с продавачи, некоректност при договарянето и уловки в предварителните договори. Относно финансовата страна - директният контакт със строителен предприемач може да свали до около 2% от офертната цена. Преговори, осъществени с посредничеството на агенция за имоти във Варна, е възможно да постигнат отстъпка от 10% и повече, в зависимост от държавата, в която се оперира. За разлика от самостоятелния (в традиционния случай) купувач, консултантите имат опита и информационния ресурс да преценят, кога продавача иска повече от реалното за собствеността си.

Агенция за имоти в България...

ЛОГОС е водеща българска агенция за недвижими имоти. Създадена е през 1992 г. в гр. Варна от инж. Таня Антонова. ЛОГОС притежава лиценз №45/1996 на Браншовата лицензионна комисия на НСНИ. ЛОГОС е един от учредителите на FIABCI-България и е активен участник в асоциативния живот на професионалистите, участници на пазара на недвижими имоти. ЛОГОС е член на: НСНИ - Национално сдружение недвижими имоти NAR - Американска национална асоциация на посредниците с недвижими имоти CEREAN - Централноевропейска мрежа на а...

  • phone

Агентства недвижимости Болгария...

  • phone

Агенция за недвижими имоти и управление...

  • phone

Агенция за недвижими имоти "АЛ КОРЕКТ" е основана през 2012 г., на база натрупан професионален опит в международна фирма, с изградени традиции. Ние съпровождаме нашите клиенти в процеса на покупко - продажбата, като сме до тях от първия момент на търсенето/предлагането, през етапа на преговорите, до финализирането на сделката....

Покажи по резултата на страница

Рекламирайте тук